Страница за блогове на нашите потребители. Приятно писане и четене на интересни материали.

Публикувано от на в категория Хоби
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 35
  • Печат

Преносима електрическа сушилня за дрехи – полезен уред за всяко домакинство

Ако все още нямате у дома преносима електрическа сушилня за дрехи, то определено трябва да помислите за покупка на една толкова полезна домакинска придобивка. На пазара ще откриете различни разработки с функция изсушаване на дрехи – от големите сушилни машини (подобни на пералните) до стойки, върху които можете да окачите мокрите дрехи, за да ги изсушите в някое от жилищните помещения до радиатора или друг отоплителен уред.

В този материал ще обърнем специално внимание на сушилните от серията Dry Baloon, защото смятаме, че те са най-удачното решение за средностатистическото българско домакинство по много показатели. Именно на факторите, накланящи везните в тяхна полза, ще се спрем подробно в следващите редове.

Сред плюсовете на мини електрическата сушилня за дрехи Dry Baloon са:

Идеална при оскъдно жилищно пространство

Една от причините за нарастващото търсене на преносими електрически сушилни е липсата на място за простиране. Хората, обитаващи малки апартаменти, независимо дали семейства или отделни индивиди, са принудени да търсят удачна алтернатива на простора, с какъвто разполагат живущите в апартаменти с тераси. Сред предимствата на сушилните от серията Dry Baloon е възможността след употреба да бъдат сгънати и прибрани на място, където няма да заемат от ценното жилищно пространство – в килер, в гардероб или дори под леглото.

Спасителен пояс през студените и влажни дни от годината

Дори собствениците на еднофамилни къщи с двор ще извлекат редица ползи от наличието на една малка и практична електрическа сушилня за дрехи. Зимата, както и преходните сезони пролет и есен предлагат твърде малко възможности за изсушаване на прането под топлите слънчеви лъчи, което не бива да бъде причина за занемаряване на личната хигиена. Компактните преносими електрически сушилни са истински спасителен пояс през влажните и мразовити дни от годината, изсушавайки прането на едно средно голямо домакинство в рамките на само 30-80 минути.

Ниско бюджетно решение

Цената на една конвенционална сушилня или дори на висок клас пералня машина с функция за сушене на дрехите се явява твърде висока за хората с по-скромни доходи, каквито обикновено са младите семейства с повече от едно деца. Чудесните електрически сушилни от серията Dry Baloon са достъпни дори за домакинства с минимални възможности. Цената на различните модели варира между 60 и 170 лв в някои електронни магазини, като ценообразуването се базира на големина и работен капацитет на различните уреди.

Икономия на електрическа енергия

Всички знаем, че пералнята машина е един от битовите уреди, който добавя най-много към месечните ни разходи, увеличавайки драстично сметките за ток. Представете си, че освен пералня използвате и стандартна сушилня за дрехи, която консумира дори още повече електрическа енергия. Тогава месечните разходи за битови нужди ще се удвоят, а това едва ли е желанието на болшинството български домакинства. Компактните сушилни Dry Baloon от друга страна са супер икономични, с мощност от 800 до 1000W при различните модели.

Запазват дрехите в отлично състояние

Макар, че го поставяме последен в списъка с предимства на мобилната електрическа сушилня за дрехи, този фактор е вероятно от най-голямо значение за всички, които искат не само сухи, но и добре запазени дрехи.

 

Предвид факта, че отделяме все по-голямо внимание на своето облекло и често купуваме маркови дрехи, чиято цена съвсем не е ниска, тяхното дълготрайно използване е нещо, на което е нормално да държим. Мини сушилните Dry Baloon не изстискват, не мачкат и не подлагат дрехите на висока термична обработка. Това позволява да се съхранят напълно не само тъканите, но и цветовете.

0